A meglévőt óvni olcsóbb, mint venni egy újat

Folyamatosan követem a divatot, nézem, ahogy az emberek az utcán megjelennek. Mindig is irigykedtem azokra a nőkre, akiknek külsőre mindenük megvolt. Tipikusan azok a fajta nők, akik megtehetik, hogy minden nap új ruhában jelennek meg, és ha úgy tartja kedvük, lecserélhetik az egész ruhatárukat. Egyik barátnőm pont ilyen, aki ráadásul sose volt rest, hogy felvágjon ezzel. Nem egy megjegyzést kaptam tőle én is a külsőmre, például a cipőimre, hogy hogy néz ki, milyen foltos vagy kopott. Teszem hozzá, azok a kopások és foltok, sajnos a vezetésből miatt kerültek a cipőimre.

Gondolok itt a kárpit okozta kidörzsölésre, illetve a gumiszőnyeg foltjaira. Így, még inkább rosszul esett, hiszen nem is az én hibám volt. Látszólag persze elnevettem az egészet, viszont belül mindig elszomorodtam, hogy én, mint földi halandó nem tehetem meg azt, hogy csak úgy kidobom és veszek egy újat. Sokan nem tudják milyen az, amikor saját erőből kell felkapaszkodni az élet ranglétráján, úgy, hogy senki sem tesz le élénk semmit. Én tudom milyen egy olyan futócipőre gyűjtögetni hónapokig, ami nem alsó-, vagy középkategória, viszont szükséges, hiszen a sport nem mehet az egészségem rovására, épp ellenkező okból sportolunk. Ezért is igyekszem megbecsülni és vigyázni arra, amim van. A cipőimre vagyok a legkényesebb, hiszen ezek azok a ruhadarabok, amelyek mindig könnyen sérülnek, elhasználódnak.

Egyik este, amikor kinyitottam egy finom bort, leültem az internet elé és kutakodtam, hogy mi az, ami úgy megvédené cipőim vezetés közben, és egyébként is, hogy nem kelljen többé szégyenkeznem. Meg is találtam a tökéletes megoldást a www.heelgood.hu oldalon. A Heelgood azon sarokvédőjét, amelynek használatával többé nem kell szégyenkeznem, hiszen a legszebb állapotban őrzi meg a cipőimet, így tökéletes megjelenést biztosítanak. Azóta a barátnőm se tud megjegyzést tenni, így már ezért megérte.