Egy hely, ahol repül az idő

Én már gyerekkorom óta keményen dolgozom azon, hogy a megálmodott karrierutat, amit már egészen kicsit gyerekként megterveztem magamnak végig tudjam járni és sikerre tudjam vinni. Én egy kis vidéki faluban nőttem fel, egyszerű ámde szeretetteljes családban. Nagypapám volt legfőbb mentorom, aki mindamellett hogy kis földművelő bácsikának számítana a mai világban, számos olyan értékkel rendelkezett, amely számomra ma már kincsként jelenik meg nagy ritkán egy-egy emberben. Szerencsésnek mondhatom magam, mert én megkaptam tőle minden ilyen fontos értéket, és azt a tudást is, hogy bármilyen helyzetben, legyen az siker vagy kudarc, ezek szerint és ezeknek megfelelően tudjak működni.

Ma már büszkén mondhatom, hogy gyerekkori álmam beteljesedni látszik, mert egy, a piacon nagynak mondható ékszer vállalat ügyvezetőjeként tevékenykedem, immáron három éve.

Ennek kapcsán is kerültem kapcsolatba a fotoda munkatársaival, mivel megfelelő ékszerfotóst keresvén, folyamatosan csak falakba ütköztem.

Számomra ugyanis nem elegendő ha valaki ügyes szakmályában, és ebben az esetben tegyük fel, tökéletes képeket képes készíteni. Számomra nagyon fontos és szükséges az emberi tényező. Én bizony leülök beszélgetni, és számomra fontosak azok a bizonyos értékek, amelyeket nagypapám anno képviselt. Sokszor kell emiatt nemet mondanom egy-egy együttműködésre, később azonban mindig bebizonyosodik, hogy mennyire jól tettem. A FotoDa stúdióban ugyanis repül az idő. Jó hangulatban, gördülékenyen telnek a fotózások, és eddig még nem tudtunk olyan kérést felállítani a kis csapat számára, amelyet némi gondolkodás után ne tudtak volna tökéletesen teljesíteni. Én már nyilván csak azért járok be hozzájuk mikor időm engedi, mert imádom ezeket az órákat. Kikapcsolnak, és mindamellett emberileg is töltenek, hiszen hozzám hasonló emberekkel töltöm az időt, és mivel a fotózás teljesen más, mint amit mindennap csinálok ki is szakít a monoton mókuskerékből. Hatalmas öröm, hogy együtt dolgozhatunk, hiszen a tökéletes szakmaiság és végeredmény mellett jól is érezhetjük magunkat a közös munka során, ami valljuk be őszintén ritkaság számba megy, és talán a legnagyobb kincs, hiszen így a munka hatékonysága és a motiváció is hatványozottan növekszik időről időre.