A tökéletes munkahely

Nem olyan régen végeztem el egy kozmetikus képzést, ahol bár az alapokat megtanították, úgy gondoltam, van még mit csiszolni a gyakorlatias tudáson. Megkértem tehát egy nagyon jó kozmetikus ismerősömet, hogy had tanuljak már nála néhány órát még pluszban, a kötelező gyakorlati órákat meghaladóan.  Már régóta jó barátságban vagyunk, és így gondoltam, nem fog számára nehézséget okozni, hogy egy kicsit tanítgasson engem. Ez így is lett, és közben a barátság is felelevenedett. Újra szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, és úgy döntöttünk, mivel mindketten más-más területet szeretünk jobban a kozmetikán belül is, és szerettük volna tovább is képezni magunkat, nyitunk egy közös szalont. Közben felbukkant egy közös ismerősünk, aki fodrászként dolgozott már pár éve, és jelezte, hogy ő is szivesen csatlakozna.

Neki is kezdtünk helyet keresgélni, nevet kitalálni, alapítottunk egy közös céget, terveztettünk logót, csináltattunk egy új weboldalt, egyszóval elkezdtük a közös munkát. Azt kell mondanom, ez volt életem eddigi legjobb döntése. A munka nagyon jól haladt és mindeközben igazán jól is éreztük magunkat. Ma már elmondhatom, hogy biztos ügyfélkörrel és teljes barátságban majdnem, hogy egy éve működünk így együtt. Azt gondolom a többiek nevében is mondhatom, hogy semmiért sem váltanék vagy mennék máshova dolgozni és ők is bizonyára így vannak ezzel.

Közelegve az egy éves fordulóhoz, úgy döntöttem, megajándékozom őket valamilyen különleges, egyedi termékkel. Sokat gondolkodtam mi lehetne ez, még arra jutottam, hogy a tökéletes választás bizony nem más, mint egy egyedi, jól megtervezett, minőségi és logóval ellátott munkaruha. Az előkészületek után most várom majd az elkészült termékeket. Én alig várom már hogy a lányok kinyissák a kis ajándék dobozukat. Azt gondolom eláll majd a lélegzetük. És most már a tökéletes munkahelyhez lesz egy tökéletes munkaruhánk is.