NE MOBILOZZ VEZETÉS KÖZBEN!

Amikor azt látjuk, hogy valaki vetés közben inkább a telefonját nyomkodja, az nagyon bicskanyitogató érzés, pláne annak fényében, hogy szinte naponta hallunk tragikus balesetekről, amit az okozott, hogy nem az utat figyelték. Nem véletlen, hogy a vezetés közbeni mobilozás az ittas veszik egy kalap alá. Számtalan kampány, reklám próbálja felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyes az utakon a mobilhasználat.

Hiába az ijesztő statisztikai adatok, sajnos még így is szinte rendszeresen hallani ilyen történésekről. Holott egy apró dolog, és megelőzhető lenne a baj. Szerencsére már több módszer is létezik arra, ha esetleg a munkánk miatt szükséges a mobilhasználat, az okostelefonok többsége például képes a hallott szavakat írott üzenetté alakítani, valamint felolvasni azokat. Ezáltal anélkül kommunikálhatunk valakivel írásban, hogy az elvonná a figyelmünket az útról, ebben az esetben, ha tartóban van a készülék, nem kell aggódnunk. A Baseus telefontartó hatalmas segítséget jelenthet ilyen szituációban.

Nem beszélve arról, hogy egyes típusaik nem csak hogy tartóként, hanem töltőként is funkcionálnak. A gyártó nem csak a praktikusságot tartotta szem előtt, hanem a design is fontos szerepet játszott a tervezés során hogy rendkívül mutatós, trendi kiegészítőt használhassunk. Csiptetős vagy mágneses? Válasszuk bármelyiket is, mindegyik változat hű társunk lesz. Megoldást jelenthet még a népszerű kihangosító, vagy a szövegblokkoló, amely bizonyos sebesség felett nem enged minket gépelni.