Alma doktorok

Ami elromolhat, az el is romlik. Ismerős ez a mondat igaz? Murphy torvénye ma már szállóige. Igaz ez a telefonunkra is. Régebben sokkal egyszerűbb volt a kor telefonjainak javítása, hiszen az akkori robosztus darabok szinte örök életűek voltak, de ma már egy durva karcért elég, ha véletlenül a kulcsod mellé csúsztatod be a zsebedbe. Ha véletlenül leejted, 90% esély van rá, hogy amikor felveszed a földről, pókhálós kijelzővel tálalod szembe magad.

Ezek cseréje nem egy perces művelet, és nehéz is szakszerű szervizt tálalni. Főleg, ha egy iPhone telefon van a birtokunkban. Azt a legcélszerűbb egy iPhone szervizbe beadni, hiszen ők erre a termékre specializálódtak. Itt ajánlanám figyelmedbe az iSzerelés csapatát. Akik, azon felül, hogy ügyfélközpontúak, és szakszerűek, a minőséget képviselik. Egy ilyen kategóriájú telefon esetében már azt hiszem elvárható, hogy a lehető legnagyobb gondoskodással bánjanak vele. Vállalják az összes Apple termék szervizelését, illetve használt telefont, valamint kiegészítőket is találsz itt kedvedre.

Tudd biztonságban a telefonodat, és válaszd a szolgáltatásaikat. Legyen szó kijelző cseréről, vagy bármely más meghibásodásról, abban biztos lehetsz, hogy mindent meg fognak tenni, annak érdekében, hogy egy tökéletes telefont kapj vissza a kezedbe. Minek is kockáztatnál egy „no name” szervizzel, ahol csak jó esetben tudják megcsinálni neked, vagy ne adj isten, üzletről üzletre járkálhatsz, mire valaki elvállalja a készüléked javítását. Itt praktikusan, egyszerűen elintézheted mindezt. Te se mennél olyan doktorhoz, akiről azt hallottad, hogy talán segíteni tud. Ebben biztos vagyok, ahogy abban is, ha a telefon dönthetne, biztos, hogy csak ide járna.