Nehéz választás, tökéletes eredmény

Nem olyan régen sajnos arra kényszerültünk, hogy a szüleink házát egy kicsit felújítsuk, hiszen egyrészt iszonyatosan elavult volt már a szigetelés és a tető is felújítást igényelt, na és hát persze ha már belevágtunk a feladatok sorába, akkor a gázrendszert is górcső alá vettük. A férjem igazság szerint már szinte mindent előkészített, rengeteg szolgáltatót kiválasztott mire a folyamatok elindultak, egyetlen egy dologban nem tudott dűlőre jutni, a gázszerelő személyében ugyanis nem mert egyedül döntést hozni, és mihelyt megnéztem a lehetőségeket értettem is hogy miért. Rengeteg lehetőség állt ugyanis előttünk, a döntés felelőssége viszont hatalmas súlyként nehezedik az ember vállára.

A nagy keresgélésben hála a jó égnek egy tökéletes ajánlás kapcsán rátaláltunk a djgepeszet csapatára, akik a végeredmény tekintetében nem csak a gázszerelés, hanem bizony a klímatelepítés feladatában is tökéletes és gyors segítséget tudtak nyújtani a szüleim számára. Az édesapám szíve már nem fiatal és a keringésében is vannak kisebb nehézségek, ezért volt nagyon fontos, hogy az újabb nyári meleget megelőzően tudjon majd pihenni és ne terhelje tovább az egyébként is nehezen működő szívrendszerét. Ebben pedig hatalmas segítséget fog nyújtani az a klímarendszer amit a djgepeszet a gázszerelés feladatai mellett bevezettek számukra.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert iszonyat körültekintően és lelkiismeretesen dolgoztak, tökéletes eredményeket értek el a szüleim házában, ami így már egy kis modern, kényelmes életet biztosító otthon lett számukra, és már nem kell aggódnunk hogy akár télen, akár nyáron meg tudják-e oldani az életüket. Biztonságban és önállóan tudnak boldogulni ami nekünk is nekik is iszonyatosan fontos.