Gyors segítség, biztos eredmény, jó árak

Nem is olyan régen úgy döntöttem, hogy mivel tulajdonképpen az egész életem romokban hever, mert a munkahelyem megszűnt, a párkapcsolatom annyira elromlott, hogy igazság szerint már én nem szeretném folytatni és még egészségügyileg is rendbe kell szednem egy kicsit magam, mert bár nagy baj nem alakult ki, de nem állok messze tőle hogy komolyabb problémát is összeszedjek, felköltözök a fővárosba és teljesen új életet kezdek. Keresek egy másik munkát, ott azért azt gondolom hogy akad lehetőség bőven, keresek valami lakhatási megoldást valamelyik kerületben és újra kezdem építeni mindazt amit lerombolt az idő. Persze tudtam, hogy ez sem lesz egy könnyű feladat, de mindenesetre egy olyan cél, amiért megéri küzdeni és amiért az ember minden tartalék erejét össze tudja szedni és folyamatosan a megoldáson tud gondolkodni.

Azt kell mondjam, hogy iszonyatosan gyorsan tudtam megoldásokat találni szinte mindenre, hiszen a munkahelyet igazság szerint egy hónap alatt megtaláltam és azt is tudtam már így hogy melyik kerületben kell lakást keresnem, na és ajánlás alapján felkerestem a kiadoszobabudapest.hu csapatát, akik a Global Best Property Zrt. képviseletében igazán minőségi és gyors szolgáltatásukkal tényleg hihetetlen nagy segítséget nyújtottak abba, hogy számomra is legyen egy tökéletes kiadó szoba budapest területén. Attól tartottam, hogy ez lesz a legnehezebb feladat, hiszen lakást találni budapesten sosem volt könnyű, a kiadó lakások ára jelenleg az egekben van, kiadó szoba tekintetében pedig talán még nehezebb a dolog, hiszen ott még lakótársak is vannak, akikben bízni kell és akiket meg kel ismerni. Azt mondhatom, hogy ha bárki kiadó szoba terén gondolkodik csak ezt a csapatot ajánlom, hiszen már egy előszűrés mindenképpen megtörténik az emberek között, és igazából én nem jártam a megtekintések során olyan lakásban, ahol a közösséggel akár csak egy kis gondom is lett volna. Mindenki dolgos, kedves és aranyos volt, ilyen szempontból bármelyik kiadó szoba terén el tudtam volna képzelni hogy ott lakjak, ám sikerült a legtökéletesebbet kiválasztani, ahol azóta tényleg nagyon boldog vagyok.

Hálás vagyok az életemnek azért is mert meg mertem lépni ezt a döntést és fel mertem költözni a fővárosba, és azért is mert egy ilyen nehéz feladatot mint az albérlet választás feladata egy ilyen korrekt és egyenes, megbízható csapat biztosítja számomra. Boldog vagyok és tényleg nagyon hatásos volt hogy egy teljesen új helyen kezdtem meg az új életemet.