Kétségbeesett segítségkérés

Én nem igazán tartom magam egy fiús nőnek, bár sokan mondják, hogy látszik, hogy két bátyám van, hiszen talpraesett vagyok és szeretek mindent magam megoldani, egyáltalán nem szeretek segítséget kérni, legyen szó műszaki dolgokról vagy szerelési munkálatokról a lakásban vagy a kocsi tekintetében egyaránt. Valahogy én így érzem jól magam és így lettem felnevelve, persze ez nem jelenti azt, hogy nem szorulok rá mások segítségére, de valahogyan iszonyat gyorsan tanulok és az első alkalom után már segítség nélkül, magam oldom meg a dolgokat, sőt, rengeteg barátnőm már hozzám fordul egy-egy kardinális esetben segítségért, ami egyszerre tud vicces és elég komoly hangulatot és helyzeteket szülni.

A legutóbb például az a barátnőm keresett fel, aki egészen egyszerűen nem csak hogy nem ért az elektronikai dolgokhoz így például a telefonokhoz sem, hanem egyenesen sorra töri és zúzza őket. A két kezem nem lenne elég, hogy meg tudjam számolni, hogy hányszor hívott már fel azzal a kétségbeesett segítségkiáltással, hogy új a telefonja, de összetörte, és segítségre van szüksége, mert hát nem tud szervíz szolgáltatót, aki biztosan és profi módon segítséget tudna nyújtani a javításban.

Most például áttért az apple eszközök használatára, de hát mint tudjuk, az apple gépek még annyira se bírják hogy ha az ember véletlen leejtik őket mint az összes többi, így aztán persze már az első héten előállt a probléma, miszerint kijelző cserére volt szüksége, és nem tudta hol van jó iphone szervíz budapest területén. Persze én jól ismerem az expertmobil csapatát, hiszen az egész család hozzájuk jár segítségért az iphone telefonok javítása miatt, így aztán fel is kereste őket, és tökéletes készüléket kapott tőlük vissza nem sokára. Sokan nevetnek rajtam mert hogy nem szorulok rá egy férfi segítségére, és azt gondolják, hogy pont emiatt nincs is az életemben, pedig ez koránt sem igaz, tökéletes és boldog kapcsolatban élek, és nem is gondolom, hogy ilyen téren lenne összefüggés.