A férjem meglepetése

Az ember hogy ha már egy jó ideje párkapcsolatban él, akkor az egyes ünnepek, mint névnap vagy akár születésnap teljesen átalakulnak, ajándékok terén mindenképpen. Persze mi is mindent megünneplünk, de nem gondolom hogy az idők során ne alakulna át az ajándékozás a nagy és különleges dolgoktól olyan dolgokká, amik bár értékben vagy nagyságban kisebbnek mondhatók, de igazság szerint sokkalta figyelmesebb és különlegesebb ajándékok mint a drágább vagy nagyobb dolgok. Ahhoz ugyanis hogy ezeket az ember megvásárolja az kell, hogy folyamatosan figyeljen a másikra, és észre vegyen olyan apró dolgokat és jeleket, amiket csak azok vesznek észre, akik tényleg nagyon figyelnek egymásra és fontos nekik a másik.

Nálunk például a férjemnek most volt nemrég a szülinapja és egy egészen különleges ajándékot rendeltem neki, amit már azt gondolom régóta szeretne, de valahogy sosem jutott még oda hogy keressen magának egyet vagy épp rendeljen. Én pedig az extrembazar.hu oldalon találtam egyet, ez pedig nem más, mint egy tv okosító. Lehet, hogy első hangzásra furcsának tűnik egy ilyen ajándék, de nálunk már teljesen megszokott, hogy hasonló dolgok vándorolnak bele a kis ajándékdobozba. Én például nem olyan régen egy új parfümöt kaptam, ami nem márkás és nem a legdrágább, hanem egy nagyon régi kedvencem, amit már régóta nem kaptam sehol, ő pedig meglátta és szerzett nekem belőle egyet.

Azt gondolom, hogy nagyon fog örülni ennek a kis ajándéknak, és biztos vagyok benne, hogy tudni fogja, csak azért tudtam hogy szeretne egy ilyet kapni, mert figyeltem rá, hiszen egyetlene egyszer ki nem ejtette a száján, én mégis észrevettem, akárcsak ő a parfümöt. Ez a kis oldal pedig már nem először szolgáltat nekünk segítséget abban, hogy ajándékkal tudjuk meglepni a másikat. Kaptam már innen sminktároló eszközt vagy akár kerti szerszámot is. Mi sokkal jobban szeretünk már így ajándékozni, hiszen sokkal több figyelem és odaadás összpontosul így egy-egy ajándékba.