Kaptam egy céges laptopot, mi legyen az enyémmel?

Az informatikai termékek tisztában vagyok vele, hogy avulnak, ha nincsenek használatban. Ezért, amikor új céges laptopot kaptam, akkor azon gondolkoztam, hogy mi legyen az enyémmel. Mert hát szeretem, de arra, hogy itt menjen tönkre a nappaliban az asztalon kicsit drága. Mindig bajban voltam az olyan dolgok lecserélésével, amiket szerettem, mert nem akarom, hogy használatlan egye meg a por és itt menjen tönkre tulajdonképpen a szemem előtt.

Macbook felvásárlás egy olyan dolog, amivel kevesen foglalkoznak, ezért nem is gondoltam rá. Pedig, amikor elhatároztam ,hogy eladom egészen gyorsan találtam rá egy korrekt céget, akik elég kedvező áron megvették. Később azonban kiderült, hogy van vele egy kis gond.

Ennek ellenére megvették a régi mac gépemet, ami nem működött rajta, azt kijavították, vagyis felújították és kerestek neki egy másik, új szerető gazdát. És ehhez nekem nem kellett feltétlen náluk vennem az új eszközömet. Persze ahogy megismertem őket és egyre jobban belel láttam, hogy mennyire korrektek és egyenesek, végül megkértem őket, hogy segítsenek nekem az új gép beszerzésében is. Persze ők szívesen tették ezt.

Szóval most van egy új céges laptopom és azon sem kell idegeskedni, hogy az enyém itt megy tönkre, úgy, hogy használva sincsen.