Professzionális megoldás teljeskörűen cégedbe

Az ember, ha elhelyezkedik egy vállalatnál, és szakemberként eltölt ott jópár évet, egy idő után látja azokat a kérdésköröket amelyeket máshogy lehetne csinálni ahhoz, hogy egy minőségibb és profibb szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfelei számára. Így történt ez az én esetemben is.

Sokszor ezeket amunkavállalókat a cég arra használja, hogy fejlesszen, sokszor pedig csupán elmennek ezek mellett az emberek mellett. Az a cég, mely ezeket a kulcsembereit bevonja a fejlesztésbe növekedést fog elérni. Versenytársaival szemben sikereket fog realizálni, hiszen ki látná jobban mire van szüksége az ügyfélnek, mint a senior szakember, aki napi kapcsolatot ápol az ügyvezetőkkel, ismeri munkafolyamataikat, hiányérzetüket, problémáikat. Azok a vállalatok viszont amelyek csendre intik az ilyen munkavállalókat előbb vagy utóbb azzal fognak szembesülni, hogy a versenytársak fejlődnek, mert a kolléga tovább állt cégüktől és a konkurencia táborát erősíti, vagy maga a kolléga alapít egy céget, amely már kezdetekben sokkal erősebb és minőségibb ajánlatot kínál a piacon vállalatukkal szemben.

Én pár éve a második lehetőséget választottam. Önálló céget hoztam létre, olyan vállalatként léptem piacra, aki pontosan tudja, hogy mi a hiányosság a tűz – és munkavédelem területén, és minőségi, komplex megoldást is kínál azokra.

Tegyük most félre a jogszabályok kibogozhatatlan halmazát. Inkább arra szeretnék rávilágítani, miért rosszabb az egyszerű, de semmitmondó ügyintézést választani. Gyors, és kevés konzultációval jár, nem bonyolult és nem kell magunkat törni ügyvezetőként, hogy egy számunkra abban a pillanatban felesleges, törvényileg kötelező dokumentumot legyártsunk, sok-sok idő és energiaráfordítás közepedte. Ez azt kell mondjam teljesen normális hozzáállás. Egy ügyvezetőnek erre nincsen sem kapacitása, sem ideje, sem energiája. De hiszen ez nem is az ő feladata.

https://tsrsafety.hu/ vállalja, és garantálja, hogy egyedi, és vállalatspecifikus dokumentumokat és oktatást, helyszíni bejárást és tanácsadást nyújt annak érdekében, hogy amennyiben – ne adja az ég – szükség lenne valamilyen sajnálatos eseménynél fogva ezekre, bátran és magabiztosan jelenthesse ki az ügyfél, ő mindent megtett a szabályszerű és biztonságos működés elérése érdekében. Mindemellett ezért nem kell többet tennie sem idő, sem energia-ráfordításban mint bármely más szolgáltató alkalmazásának esetén kellene.