Szellőző szíjak nyárra

A nyári kánikulában nem könnyű a megfelelő öltözéket választani ahhoz, hogy ne izzadjunk le már az első pillanatban, amikor kilépünk a lakásból. A munkahelyen még csak-csak megment minket a légkondi, hiszen oda legtöbb esetben nem libbenhetünk be egy szál shortban és bikinifelsőben, mert valljuk be, legfeljebb ennyi ruhadarabot vagyunk képesek magunkon elviselni a hőségben. Ha kültéri munkát végzünk, akkor már nagyobb a baj, muszáj lengébben öltözködni az irodai viselethez képest, ha megengedhető.

Az öltözködésen belül érdemes végiggondolni, mik azok a kellékek, tényezők, amik bármilyen környezetben és munkában megkönnyítik a harcot a fullasztó meleggel szemben.

A jól szellőző, hamar száradó ruha anyagok viselete is nagyon sokat dob az általános közérzetünkön, pláne nagy melegben! Ilyenkor érdemes hanyagolni a nejlon ruhákat!  Kiegészítők terén a válasz egyszerű: a legnagyobb melegben nem kell elviselnünk a nyakláncokat, karpereceket, nyakkendőket és sálakat. Az óra viselete viszont a nyári évszakokban nem problémamentes. Amióta az okosórák egyre szélesebb körben hódítják meg az embereket, az Apple Watch eszközök igyekeznek lépést tartani a legkülönfélébb élethelyzetekkel és igényekkel, hogy az okosórák viselőinek könnyebbek legyenek a mindennapok. Ezekre a nyári napokra találták ki a jól szellőző, lyukacsos szilikonpántot, ami nem csak sportolás közben jön jól, hanem a nyári kánikulában egyéb tevékenység során is hasznát vehetjük. Így  sokkal kevesebb gondunk lesz az okosóra viseletével, mert egy vízhatlan, könnyen tisztítható és vízlepergető anyaggal rögzíthetjük kezünkön az eszközt.